De ideale reserveboot of bijboot

Een volgboot van polyethyleen biedt zowel kwaliteitsvoordelen als prijsvoordelen.

Daarnaast zijn ze licht in gewicht waardoor u met een kleine motor al hoge snelheden kunt bereiken.

Moet u de boot hijsen? Géén probleem, wij kunnen er ook voor zorgen dat de boten worden voorzien van hijsogen.

Bijboot

Bijboot

Als trotse eigenaar van een boot weet u als geen ander hoe belangrijk het is om altijd goed voorbereid te zijn. Of u nu een ervaren schipper bent of gewoon geniet van ontspannen tochtjes op het water, het kan altijd voorkomen dat u in een noodsituatie terechtkomt. In zo'n geval is het hebben van een reserveboot of bijboot van onschatbare waarde. En daar komen onze polyethyleen boten om de hoek kijken.

Betaalbare polyethyleen bijboten

Deze betaalbare polyethyleen boten zijn speciaal ontworpen als reserveboot of bijboot. Ze zijn gemaakt van duurzaam en sterk materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen de meest uitdagende omstandigheden. Of u nu op open zee vaart of op een rustig meer, u kunt erop vertrouwen dat uw polyethyleen boot u veilig naar uw bestemming brengt. Deze boten zijn getest op extreme vaargebieden en worden veel gebruikt door brandweer en reddingsdiensten.

Wat is een bijboot?

Een bijboot is een klein volgbootje dat bedoeld is om op een binnenschip te worden meegenomen of als volgboot achter een klein binnenschip of jacht te worden gesleept. Het is een handig hulpmiddel dat u kunt gebruiken om van uw hoofdboot naar de wal te gaan of om kleine uitstapjes te maken in de omgeving. Met een polyethyleen bijboot kunt u er zeker van zijn dat u altijd een betrouwbaar en stabiel vaartuig tot uw beschikking heeft.

Stel u voor dat u op een dag met uw hoofdboot op het water bent en er plotseling een technisch probleem optreedt. In zo'n geval is het hebben van een reserveboot van onschatbare waarde. U kunt snel en veilig overstappen naar uw polyetheen boot en zo uw reis voortzetten zonder al te veel vertraging.

Polyethyleen boten geschikt als reserveboot of bijboot?

Wat maakt onze polyethyleen boten zo geschikt als reserveboot of bijboot? Ten eerste is het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, polyethyleen, zeer duurzaam en bestand tegen veel elementen. Dit betekent dat uw boot bestand is tegen UV-straling, zout water en extreme temperaturen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over roest, corrosie of andere vormen van schade.

Daarnaast zijn polyethyleen boten ook zeer onderhoudsvriendelijk. Ze vereisen weinig tot geen onderhoud, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw boot en minder tijd aan het poetsen en repareren. Dit is vooral handig als u uw boot als bijboot gebruikt, omdat u deze mogelijk niet zo vaak gebruikt als uw hoofdboot. Hogedrukspuit en klaar! Dit scheelt u uiteraard ook in de portemonnee.

Onze polyetheen boten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, zodat u de boot kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Of u nu op zoek bent naar een kleine bijboot of een ruimere reserveboot, wij hebben de perfecte optie voor u. Bovendien kunnen onze boten worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen, zodat u de boot kunt krijgen die precies aan uw verwachtingen voldoet. Middels de configurator kunt u zelf uw boot samenstellen en de accessoires bepalen. We hebben diverse maten polyethyleen boten beschikbaar die hiervoor geschikt zijn. Ook kunnen er hijsogen op gemonteerd worden; wel zo makkelijk als bijboot.

Ze zijn sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u altijd op ze kunt vertrouwen. Neem contact met ons op.

PAN'S MARINE

Grutbroek 43
7008 AL Doetinchem

+31 630485513
info@pansmarine.nl

Standaard rijk uitgerust
Duurzaam
Veilig, zelfs op zee
Onverwoestbaar
Betaalbaar

De standaard rijk uitgeruste Pan's Marine boten zijn duurzaam en veilig, zelfs op zee. De onverwoestbare boten zijn onderhoudsvrij en gaan lang mee.

Bekijk onze collectie nu op de website en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefvaart.