Over ons

Wij zijn exclusief distributeur en groothandel van Pan's Marine polyethyleen boten in Nederland, gevestigd in Doetinchem.

Bij Pan's Marine Nederland zijn we gedreven door onze passie voor boten en ons streven naar duurzaamheid. Met onze uitgebreide ervaring in de boten- en verhuurbranche hebben we gezocht naar mogelijkheden die niet alleen duurzamer zijn, maar ook toekomstbestendig. Varen wil je zonder zorgen en zonder onderhoud doen, dat is waar wij in geloven. Onze ontdekking van polyethyleen boten heeft ons volledig overtuigd en we zijn enthousiast om deze voordelen met u te delen. Pan's Marine is internationaal actief in het Verenigd Koninkrijk, Amerika en in Spanje.

Bij Pan's Marine Nederland zijn we trots op ons aanbod van polyethyleen boten en we nodigen je graag uit om onze showroom te bezoeken. Ervaar zelf de kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsgemak van deze boten en laat je inspireren door de mogelijkheden die ze bieden. Samen kunnen we een positieve impact maken op de botenindustrie en genieten van zorgeloos varen.

PAN's Marine heeft een tweetal zusterbedrijven, Huurjesloep en VIP Boot, die geboren zijn uit onze diepgewortelde passie voor water en het verwelkomen van gasten.

Wij geloven dat er niets zo betoverend is als de rustgevende aanraking van water en de vrijheid die het biedt. Of je nu een ontspannen dag op het water wilt doorbrengen of een speciale gelegenheid wilt vieren, wij staan klaar om je de ultieme ervaring te bieden.

Wij zijn jouw partners in het creëren van bijzondere herinneringen op het water.

 

PAN'S MARINE

Grutbroek 43
7008 AL Doetinchem

+31 630485513
info@pansmarine.nl

Standaard rijk uitgerust
Duurzaam
Veilig, zelfs op zee
Onverwoestbaar
Betaalbaar

De standaard rijk uitgeruste Pan's Marine boten zijn duurzaam en veilig, zelfs op zee. De onverwoestbare boten zijn onderhoudsvrij en gaan lang mee.

Bekijk onze collectie nu op de website en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefvaart.