Robuuste reddingsboten

We kunnen u voorzien van hoogwaardige reddingsboten die de meest extreme omstandigheden kunnen doorstaan. De boten zijn dubbelwandig gegoten waardoor ze zo goed als onzinkbaar zijn. Mocht de buitenzijde lek raken, dan blijft de boot gewoon doorvaren met de binnenste wand.

We begrijpen dat elke seconde telt in noodsituaties en daarom kunnen zeer hoge snelheden behaald worden met onze boten omdat ze licht van gewicht zijn en dit zonder dat het ten koste gaat van het vaarcomfort. Kom langs en ervaar het zelf met een gratis proefrit.

Reddingsbootjes

Reddingsboot

Maar we gaan nog een stap verder. Onze reddingsboten zijn niet alleen snel, maar ze zijn ook uitgebreid getest onder zware omstandigheden. We hebben ze blootgesteld aan extreme weersomstandigheden, hoge golven en sterke stromingen. En keer op keer hebben ze bewezen dat ze deze uitdagingen aankunnen. Wilt u dit zelf zien? Kijk dan naar de video hieronder of bezoek onze kwaliteitspagina.

U kunt erop vertrouwen dat onze boten u veilig naar uw bestemming brengen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Onze reddingsboten worden niet alleen nationaal, maar ook internationaal ingezet bij rescue diensten. Dit is een bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze boten.

Bij Pan's Marine begrijpen we dat veiligheid niet alleen draait om de kwaliteit van onze boten, maar ook om de mensen die ze bedienen. We zorgen ervoor dat u vol vertrouwen en met de juiste kennis onze boten kunt gebruiken.

Vertrouw op onze expertise en kies voor onze boten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om veiligheid op het water te waarborgen. Met deze polyethyleen reddingsboot heeft u geen omkijken gezien de kwaliteit, het polyethyleen materiaal is niet brandbaar en bestendig tegen corrosie en roest.

PAN'S MARINE

Grutbroek 43
7008 AL Doetinchem

+31 630485513
info@pansmarine.nl

Standaard rijk uitgerust
Duurzaam
Veilig, zelfs op zee
Onverwoestbaar
Betaalbaar

De standaard rijk uitgeruste Pan's Marine boten zijn duurzaam en veilig, zelfs op zee. De onverwoestbare boten zijn onderhoudsvrij en gaan lang mee.

Bekijk onze collectie nu op de website en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis proefvaart.